Львів'янина, який обкрадав жінок на вулиці, засудили на 8 років

20171211143913
Фото: ілюстративне. Джерело: ЧаРівне.інфо

Львів’янину, який цьогоріч упродовж березня-жовтня нападав на жінок, погрожував ножем, а інколи застосовував фізичне насильство, доведеться провести 8 років за ґратами.

Львів’янину, який цьогоріч упродовж березня-жовтня нападав на жінок, погрожував ножем, а інколи застосовував фізичне насильство, доведеться провести 8 років за гратами.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, 18.12.2017, Шевченківським районним судом м.Львова винесено вирок львів’янину, який обвинувачувався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч.1,2 ст.187 (розбій), ч.2 ст.186 (грабіж), ст.15 КК України.

«Встановлено, що зловмисник «діяв» цьогоріч упродовж березня-жовтня.
Чоловік, нападав на жінок, погрожував ножем, а інколи застосовував фізичне насильство та зривав з потерпілих золоті прикраси», - йдеться в повідомленні прокуратури. 

Зазначається, що загальна вартість завданих збитків становила понад 22 тис грн.

Зазначимо, що під час досудового розслідування до підозрюваного застосовувався запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На даний час, прокуратура у судовому порядку довела вину чоловіка. Йому призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: