У міськраді розповіли, куди дівається бруківка із львівських вулиць

235331_0
Фото: Ulvovi.info - сайт Львова

Під час проведення ремонту доріг бруківка, яка демонтується, обліковується і передається на зберігання у ШРП Галицького району.

Про це повідомили в прес-службі ЛМР.

За словами директорки департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірини Маруняк, для того, щоб бруківка або мозаїка була передана комусь для виконання мощення доріг чи дворів, приймається рішення виконавчого комітету про погодження передачі бруківки чи мозаїки певному підприємству.

«Коли ми проводимо ремонт доріг і демонтуємо мозаїку або бруківку, до прикладу, ЛКП «Львівавтодор», бо в основному вони проводять великі ремонтні роботи на дорогах із заміною інженерних мереж, облікують бруківку, яка демонтована, укладають угоду з ШРП і за договором зберігання передають бруківку в ШРП Галицького району», - зазначила Маруняк.

Також вона повідомила, що станом на сьогоднішній день в ШРП Галицького району є на зберіганні бруківка і мозаїка. «Бруківка є різного розміру: є 758 мбільшої бруківки і 245 м3 бруківки меншого розміру. Крім того, у ШРП Галицького району є на зберіганні 1431 м2 мозаїки», - розповіла Ірина Маруняк.

За її словами, виконавчий комітет неодноразово приймав рішення про передачу бруківки, зокрема цього року. Не залежно від кількості бруківки, яка передається, все фіксується і оформлюється, відповідно до процедури.

Нагадаємо, 18 грудня, під час прес-конференції у Львівському прес-клубі активісти зазначили, що львівська бруківка після демонтажу з вулиць продається за кордон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: