В автомобіль київського чиновника підкинули вибухівку

3_00000
Фото: ілюстративне. Джерело: Fishki

У центрі Києва чиновник виявив на передньому склі свого авто підозрілий предмет. Після обстеження вибухотехніки встановили, що це була граната РГД-5.

За фактом виявлення гранати розпочато кримінальне провадження. Небезпечну знахідку вилучили вибухотехніки, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«Вчора ввечері до поліції звернувся 43-річний киянин, заступник директора департаменту ПАТ. Чоловік повідомив, що у снігу на передньому склі власного авто він виявив підозрілий предмет, схожий на гранату. На місце події негайно виїхала патрульна поліція, слідчо-оперативна група та вибухотехніки. З’ясувалося, що машину киянин залишив напередодні на вулиці Саксаганського, а коли повернувся, помітив на автомобілі небезпечну знахідку. Під час огляду вибухотехніки встановили, що це – граната РГД-5. Небезпечний предмет вилучили. Внаслідок події ніхто не постраждав», – йдеться у повідомленні.

За даним фактом слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі та розшукові дії для встановлення осіб, причетних до правопорушення.

https://www.youtube.com/watch?v=ZqMNnZzxhwM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: