Хто з українських мерів найвідповідальніший (інфографіка)

Андрей-Садовый-Самопомич

Аналітики підрахували, скільки своїх обіцянок виконали мери обласних центрів України та як змінилися рейтинги за 2017 рік.

Аналітики підрахували, скільки своїх обіцянок виконали мери обласних центрів України та як змінилися рейтинги за 2017 рік, передає «Слово і Діло».

Найвідповідальнішим на сьогодні вже традиційно є міський голова Тернополя Сергій Надал, який дотримав 62% своїх обіцянок. Друге місце за виконаними обіцянками впевнено тримає мер Херсона Володимир Миколаєнко – його рейтинг відповідальності становить 54%. Третє місце посідає мер Вінниці Сергій Моргунов із рейтингом 52%, який зріс на 3% порівняно з попереднім роком.

На четвертому місці за рівнем виконання обіцянок розташувався мер Харкова Геннадій Кернес. Його рівень відповідальності зріс на 1% і становить 48%.

П'яте місце розділили між собою мери Полтави та Чернівців – Олександр Мамай (рейтинг за рік зріс на 1%) та Олексій Каспрук (+3% за рік) змогли виконати по 47% своїх обіцянок.

За ними розташувалися мери Дніпра Борис Філатов (45%), Києва Віталій Кличко (43%), Рівного Володимир Хомко (41%), Львова Андрій Садовий (40%).

Мери, яким найменш успішно вдається виконувати обіцянки, наразі в Івано-Франківську, Чернігові, Ужгороді та Черкасах: рівень відповідальності міських голів у цих містах коливається між 21% та 15% виконаних обіцянок.

Відзначимо, що за рік найсильніше впали в рейтингу відповідальності мер Хмельницького Олександр Симчишин (втратив одразу 19% із виконання обіцянок) та мер Чернігова Владислав Атрошенко, в якого -15%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: