Депутати виділили землю для будівництва ІТ-парку у Львові

fotonazastavku-9
Фото: Львівська газета

Сьогодні, 21 грудня, під час сесії депутати Львівської міської ради виділили землю на вул. Чмоли для будівництва ІТ-парку.

За це рішення проголосували 58 депутатів, передає кореспондент ІА Дивись.info.

Згідно з ухвалою, Львівська міськрада надала товариству з обмеженою відповідальністю «Девелопленд Груп» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки і надала земельну ділянку площею 4,5 га на вул. І. Чмоли, 1 в оренду терміном на 25 років з правом викупу для будівництва та обслуговування громадського центру (офісних споруд, готелю з конференц-залом, торгового центру, навчального, наукового та дошкільного закладів та іншого житла) за рахунок земель житлової та громадської забудови, перевівши їх із земель, сільськогосподарського призначення.

Додамо, загальна площа ІТ-парку на перехресті вул. Чмоли та Стрийської становитиме 10 гектарів. На цій ділянці мають збудувати нові офіси класу А (найпрестижніший клас офісів), сучасні лабораторії для студентів ІТ-спеціальностей, конференц-зали, готелі та апартаменти під оренду, торговий центр, гастрономічні та спортивні зони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: