Двоє львів’ян, що придбали квартири у новобудові, виграли по автомобілю (фото)

IMG_1840

Розіграш автомобілів відбувся із нагоди 5-річчя будівельної компанії «Львівська Мрія».

*промоція

Цими вихідними компанія «Львівська Мрія» влаштувала свято для мешканців майбутнього житлового комплексу по вул. Княгині Ольги у Львові. Таким чином клієнтам дякували за 5 років довіри.

Для гостей влаштували кілька годин карнавалу, конкурсів, дитячих забав, живий виступ Арсена Мірзояна і, родзинка шоу, розіграш двох автомобілів. Серед клієнтів, що придбали квартири у новому ЖК по вул. Княгині Ольги, розіграли два Volkswagen Polo (ФольксВаген Поло). Щасливчиків обирали метолом лотереї, тож у цей день вдача була на боці пані Христини й пана Володимира.

Христина поділилася, що дуже сподівалася на те, що виграє авто, адже дуже хотіла машину. А от Володимир зізнається, що цей день не віщував для нього нічого доброго, адже з самого ранку все йшло не так, тому й на перемогу не надто розраховував. Але не зважаючи на це він, власник двокімнатної квартири у новому ЖК, тепер ще й має власне авто. «Я не вірив у те, що таке можливо, бо ніколи не вірив у якісь конкурси та розіграші, - зізнається Володимир. - До того ж, мені сьогодні не таланило весь день.  Але щойно я почув, що виграв мій номер – я ледь не зомлів від щастя! Аж руки тремтять від такої новини! У мене зараз є робоче авто, але тепер буде ще й власне».

Детальніше про свято читайте і дивіться тут.

У майбутньому комплексі, який розташується на вул. Княгині Ольги, передбачений будинок на 4 черги, окремо буде дитячий садочок, підземний паркінг на 300 машин і комерційні приміщення на першому поверсі.

Новий ЖК буде бізнес-класу, до того ж, розташований майже в центрі міста. Бізнес-клас у класовості будинків означає в першу чергу зручну інфраструктуру та якість матеріалів, із яких зведено будинок. «Основний показник бізнес-класу – це наповнення будинку, – пояснює директор будівельної компанії «Львівська Мрія» Андрій Борисов. – Тобто, яка цегла, яке утеплення, які під’їзди, якою плиткою оздоблено, які стіни, який ліфт, які перила, чи це дійсно комфортно, чи передбачений консьєрж». А детальніше про різні класи будинків, можете почитати у нашому матеріалі.

Більше інформації про новий ЖК читайте на сайті компанії.

*промоція

Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”, як якісний забудовник. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

         (097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: