«Форд» з «начинкою»: прикордонники у сховку машини знайшли понад дві тисячі пачок цигарок

25593875_1174124322718805_8404267002590864778_n

Два випадки незаконного переміщення цигарок через кордон попередили за останню добу прикордонники у пункті пропуску «Ужгород».

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

Учора ввечері під час спільного з митниками огляду легкового автомобіля «Ford Mondeo» правоохоронці виявили 2040 пачок контрабандних цигарок «Rothmans» та «Philip Morris». Тютюнові вироби були ретельно приховані від контролю у конструктивних порожнинах лівого та правого порогів, задніх підкрильників автівки та у порожнині багажного відсіку. Проте навіть така «винахідливість» не допомогла угорцю перехитрити прикордонний наряд, який уміло завадив спробі незаконного збагачення. Військовим довелось демонтувати задні та запасне колеса, щоб отримати доступ до сховку.

Як результат, 31-річний іноземець залишився без легковика 2004 року випуску та без прихованих у ньому цигарок. Їх на кордоні вилучили та оцінили на загальну суму понад 80 тисяч гривень.

Уже за декілька годин, прикордонники виявили ще один легковик з аналогічною «знахідкою». Цього разу, у запасному колесі легкового автомобіля «Опель» наш співвітчизник намагався перевезти 205 пачок сигарет. Наразі, огляд транспортного засобу ще триває, сума оцінки контрабандного тютюну встановлюється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: