СБУ проводить майже 100 обшуків на Запоріжжі

308816

Правоохоронці відкрили справу щодо привласнення або розтрати майна.

Правоохоронці відкрили справу щодо привласнення або розтрати майна

21 грудня співробітники СБУ проводять близько 100 обшуків у Запоріжжі та Мелітополі.

Зокрема, слідчі дії проводять у заступника міського голови Запоріжжя та заступника керівника області. Про це повідомляє 5 канал.

Так, як стало відомо, прокуратура порушила провадження за статтею 191 ч.5 КК України «Привласнення або розтрата майна, у тому числі вчинені із застосуванням службового становища або злочинною групою, або в особливо великих розмірах».

Відомо на цей момент, що обшуки проводилися у кабінеті заступника міського голови Запоріжжя Анатолія Пустоварова, його помічників, а також у заступника голови Запорізької облради Владислава Марченка.

Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк встиг прокоментувати те, що відбувалося. Так, він зазначив, що йому невідомо, за яким провадженням прийшли із обшуками правоохоронці, однак міська рада надає усі необхідні документи та допомогу правоохоронцям у цих діях. Крім того, він повідомив, що напередодні після закінчення сесії міськради Анатолій Пустоваров відпросився на один день, аби вирішити якісь особисті питання. Тож сьогодні на роботі Пустоварова не було.

Раніше ж сьогодні ЗМІ повідомляли: запорізьких високопосадовців та їхніх помічників підозрюють у можливих зв'язках зі структурами, які фінансують бойовиків «ДНР», а також передачі закритої інформації на непідконтрольну Україні територію. Нині правоохоронці таку інформацію не підтверджують.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: