«Телевізор краще не вмикати»: український канал збирається крутити російські фільми в Новий рік 

i75_ArticleImage_133116

Український телеканал СТБ збирається показувати в Новорічну ніч фільм «Іронія долі, або З легким паром» і «Москва сльозам не вірить».

Про це повідомили на сторінці спільноти «Бойкот російського кіно» в Facebook.

«На каналі СТБ в новорічний вечір також планують крутити "З легким паром паром", як і на "Інтері". Крім того, на СТБ в останній день року збираються показати фільм "Москва сльозам не вірить"», - сказано в повідомленні.

«Як відомо, у фільмі "З легким паром" знімалася артистка-рашистка Валентина Тализіна, а в фільмі "Москва сльозам не вірить" - артист-рашист Олег Табаков. Ці артисти підписали звернення на підтримку політики Путіна щодо України і неодноразово відзначалися ганебними антиукраїнськими заявами. Тому їх давно внесли до переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці. Український закон забороняє показувати фільми з участю осіб, внесених до переліку», - додали в співтоваристві.

У коментарях користувачі обурилися такою ситуацією.

«СТБ давно вже порушує закон. Чого варті кухарка-любителька Путіна і екстрасенси з "ДНР"», - написали в мережі.

«Краще телевізор взагалі не включати», - додали користувачі.

«Нагадаю, що "Іронія долі" це в першу чергу антирадянська сатира, що викриває сірість і блякла тієї епохи. І крім Тализіна в картині, в рівноцінної ролі знялася Лія Ахеджакова, яка займає проукраїнську позицію і критикує дії нинішньої влади РФ», - відзначили в коментарях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: