Львівський виконком погодив детальний план площі Петрушевича для будівництва підземного паркінгу

dsc7547-fe6e0f0c2423902fd67c1a9791006bc3
Фото: ЛМР

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив детальний план території, обмеженої вул. Шота Руставелі, Зеленою, пл. Є. Петрушевича, де планують збудувати підземний паркінг, передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив детальний план території, обмеженої вулицями Шота Руставелі, Зеленою, пл. Є. Петрушевича, де планують збудувати підземний паркінг, передає кореспондент Дивись.info.

«Тут є перетинання приватних і міських інтересів. Власники нерухомості на розі вул. Шота Руставелі та пл. Петрушевича хочуть збудувати приміщення з торговими площами на перших поверхах, а місто передбачило на тій ділянці підземний паркінг. Уже розплановані заїзди і виїзди, а також розширення громадського простору до житлової існуючої забудови», – пояснив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський.

За його  словами, проектувальники відмовилися від ідеї облаштувати ще один проїзд між будинками.

«Передбачено розширення громадського простору до існуючої житлової  забудови. Забрана дорога після громадських слухань, тому що громадський простір  постане, як острів в автомобільному русі і він не працюватиме», - пояснив головний архітектор.

Він додав, що чинного наземного паркінгу на цій території не буде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: