Власний ресторан та 8000 іграшок від незнайомця: надзвичайні подарунки на Новий рік

как-организовать-магазин-детских-игрушек
Фото: ілюстративне. Джерело: SKEPTER - бізнес ідеї

Під Новий рік властиво мріям збуватися. Зазвичай, хтось просто мріє, а хтось цю мрію реалізовує.

ІА Дивись.info підібрала для Вас незвичайні подарунки, які цього року вже отримали щасливчики.

Чоловік прийшов за подарунком для сина, а оплатив всі відкладені іграшки в магазині

Отож, незвичайний подарунок цього року зробив чоловік у штаті Нью-Джерсі. Відомий тільки по імені Чарлі заплатив за більш ніж 8000 відкладених іграшок в очікуванні оплати.

Фото: 2plus2.ua

Як зазначають продавці, спочатку чоловік прийшов в магазин, щоб вибрати подарунок до Різдва для свого сина, але замість цього вирішив зробити благодійний жест, сплативши всі 350 замовлень, що скупчилися на касі. Меценат також попросив усіх присутніх в магазині вибрати по три іграшки для відправки в організацію Toys for Tots, яка дарує подарунки тим дітям, чиї батьки не можуть собі дозволити зайвих витрат.

Таємний Санта по імені Білл Гейтс

Цього року від мільярдера Білла Гейтса незнайома користувачка Reddit в межах щорічної акції Секретний Санта отримала те, про що мріяла.

Фото: VietteLLC

Дівчина під ніком VietteLLC дуже любить котів. Саме цим вирішив скористатися Гейтс і подарував їй двометрову м'яку іграшку кота Pusheen, традиційно своє фото з подарунками, вітальну листівку і ще багато іншого. «У коробку, яку я отримала, могло поміститися п'ятеро таких, як я», - написала дівчина. Вона також опублікувала листівку, в якій Гейтс побажав їй щасливого Різдва і висловив надію, що вона буде рада найбільшому коту, якого він зміг знайти.

За словами дівчини, найбільш зворушливим подарунком стали пожертвування від імені дівчини в три її улюблених благодійні організації із захисту котів. Крім того, в коробці були книги про котів, Доктора Хто і бізнес (щоб допомогти їй з стартапом), сніжна куля з котиком, лялька Дарума, листівки і ще багато іншого, де Гейтс залишив особисті послання.

Власний ресторан за коментарі в Facebook 

Burger King подарував топ-фанату бренду в Facebook власний ресторан за активність.

У Burger King був чудовий креативний рік. І бренд завершив його ще одним PR-ходом у Франції, піднісши в подарунок цілий ресторан краще фанату в Facebook.

Користувач Sullyvan K. написав більше інших коментарів на сторінці бренду в Facebook - цілих 637 і продовжує їх писати. Тому мережа ресторанів і креативщики з Buzzman подякували йому, вручивши йому власний ресторан.

Burger King загорнув ресторан в пакувальний папір (для цього знадобився кілометр матеріалу, 35 співробітників і 1 ніч) і подарував його Салливану. Над дверима напис свідчив: «Будинок Саллівана К». Йому також надали власне місце для парковки, золотий піднос, власний столик і іменну упаковку для воппера.

Джерела: 2+2, Новое время, ММR,

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: