На Львівщині немає проблем із працевлаштуванням, - голова Львівської ОДА

notarius-e1488368992390
Фото: Трибуна

На Львівщині немає проблем із працевлаштуванням, а є лише проблема із кількістю заробітної плати, яку людина може отримати на тій, чи іншій роботі. 

На Львівщині немає проблем із безробіттям, а є лише проблема із кількістю заробітної плати, яку людина може отримати на тій, чи іншій роботі. 

Про це розповів голова Львівської ОДА Олег Синютка під час чат-конференції на ІА Дивись.infо.

«Заробітна плата, яку б людина хотіла мати, на жаль, не співпадає із тією, яку людина отримує. Адже більшість порівнює свою заробітну плату із заробітками в сусідній Польщі», - пояснив Синютка.

Він зауважив, що зараз чимало вільних вакансій є на території Львівщини. «До прикладу, Фуджікура запрошує на роботу, завод Бадер, Львівгаз, Львівобленерго має чимало вільних вакансій. Врешті-решт, в нас в обласній адміністрації також оголошені конкурси на вакантні посади», - наголосив голова Львівської ОДА.

За його словами, що стосується заробітної плати, то ЛОДА постійно веде переговори щодо цього, відбуваються зустрічі із представниками європейської бізнес-асоціації.

«Станом на сьогодні, 12-13 тис грн повинен бути рівень заробітної плати для найманих працівників. І до цього повинні прагнути не лише працівники, а й роботодавці. Я не бачу сьогодні проблем із вакаціями та працевлаштуванням, а лише необхідно стимулювати збільшення заробітної плати», - додав Олег Синютка.

Читайте також: За цей рік на Львівщині відремонтували 600 кілометрів доріг, – Синютка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: