Під Києвом водій-наркоман збив на тротуарі жінку з коляскою і 11-річну школярку

25626840_1587863977935435_2547488408361325442_o

Винуватцями аварії виявилися громадяни Грузії. 

Під Києвом водій-наркоман збив на тротуарі жінку з коляскою і 11-річну школярку

Під Києвом у місті Вишневе двоє іноземців під впливом наркотиків виїхали на тротуар, де збила жінку з дитячим візочком і 11-річну дівчинку, повідомляє на своїй сторінці у Facebook Головне управління Національної поліції у Київській області.

На даний момент матір і її півторарічний малюк перебувають у лікарні, школярка отримала тілесні ушкодження і також перебуває під наглядом лікарів.

«Автомобіль з іноземними номерами, який зупинився на червоне світло світлофора, викликав підозру у патрульних поліцейських. Правоохоронці вирішили перевірити документи - у салоні було двоє. Побачивши поліцейських, водій іномарки на заборонний сигнал світлофора виїхав на зустрічну смугу і почав тікати. Попереду підозрювані помітили автомобіль державної служби охорони. Намагаючись сховатися від поліцейських, машина виїхала на тротуар, де і сталася трагедія», - йдеться в повідомленні поліції.

Наголошується, що натовп свідків ледь не вчинив самосуд.

Двох іноземців поліцейські затримали згідно ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового утримання.

«Зловмисниками виявилися громадяни Грузії, які вже неодноразово мали проблеми із законом. Один з них зараз перебуває під слідством за численні крадіжки барсеток. Результати медичної експертизи показали, що чоловіки в момент аварії перебували під впливом важких наркотиків», - додали правоохоронці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: