«Укрзалізниця» долучилася до проведення міжнародної благодійної акції «Миколай без кордонів»

26055858_1917214418596508_5950348916335146413_n

28 грудня з ініціативи громадської організації linia102.pl на міжнародному пункті пропуску Нижанковичі–Мальховичі, що сполучає Україну та Республіку Польща, відбудеться благодійна акція «Миколай без кордонів».

Про це повідомили на сайті Львівської Залізниці - Lviv Railway.

Залізничники розробили графік руху поїзда для спеціального рейсу та надали організаторам рейковий автобус, яким українська делегація вирушить зі Львова до Нижанкович, назустріч польському потягу, що прибуде з Перемишля.

Як повідомив у соцмережі Facebook координатор акції з української сторони Віктор Гальчинський (Victor Halchynskyy), спеціальним поїздом в Україну прибуде поважна польська делегація із подарунками для місцевих школярів, а також дітей-сиріт, дітей із родин загиблих в зоні АТО та дітлахів, чиї батьки зараз захищають Україну на східних кордонах держави.

«Перший «Миколай без кордонів» відбувся рік тому в Хирові. Цьогорічна ж акція, що відбудеться у нижанковицькій школі за беззмінної підтримки Кредобанку та Укрзалізниці, вражає кількістю поважних партнерів – під свій почесний патронат подію взяли маршалок Сейму Польщі Марек Кухціньскі та голова Верховної Ради України Андрій Парубій, міністр внутрішніх справ і адміністрації Польщі Маріуш Блашчак, посол України в Польщі Андрій Дещиця, генеральний консул Польщі у Львові Рафал Вольскі та багато інших», – зазначив Віктор Гальчинський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: