Кабмін звільнив молоду заступницю міністра Авакова

thumb (2)

Кабінет міністрів України звільнив заступника глави Міністерства внутрішніх справ (МВС) з питань європейської інтеграції Анастасію Дєєву.

Про це повідомив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, інформує РБК-Україна.

Так, віце-прем'єр повідомив, що уряд звільнив заступника глави МВС Анастасію Дєєву на засіданні Кабміну сьогодні, 27 грудня 2017 року.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков подякував Анастасії Дєєвій за роботу на посаді заступниці голови МВС з питань європейської інтеграції. Про це він написав на своїй сторінці в Twitter.

«Сьогодні Анастасія Дєєва завершила свою каденцію на посаді заступника міністра. Скажу прямо: вона – молодець», – зазначив він.

За його словами, Дєєва «блискуче реалізувала всі проекти, які було заплановано».

«Життя пропонує безліч викликів, і, гадаю, з ними вона впорається так само добре, як і в МВС! Дякую за службу», – заявив він.

Нагадаємо, Анастасія Дєєва була призначена на посаду заступника Міністра внутрішніх справ з питань європейської інтеграції розпорядженням КМУ №806 від 26 жовтня 2016 року.

Дєєва в своїй біографії вказує сім років трудового стажу, шість з яких - навчання в вузі. При цьому вона не має стажу державної служби та ніколи до призначення заступником міністра офіційно не працювала в МВС України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: