Поради для львів'ян: в яку пору року найвигідніше купувати квартиру

apartment-in-germany-by-alexander-zenzura-01
Фото ілюстративне. Джерело: FainaIdea.com

Продовжуємо серію корисних порад для львів'ян, аби кожен із тих, хто бажає придбати нерухомість, міг укласти вигідну угоду.

Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

Кожен із тих, хто хоче придбати житло, бажає укласти вигідну угоду, аби не переплатити, отримати співвідношення якості й ціни, знайти сумлінного забудовника тощо. Для того, аби придбати житло за максимально вигідною ціною, варто звернути увагу на кілька факторів, серед них - сезонні акції та знижки, адже таким чином можна зекономити.

По-перше, варто врахувати, що на початковому етапі будівництва 1 кв м майбутнього житла коштує дещо дешевше, аніж аналогічна площа у вже збудованому будинку. Але тут варто убезпечити себе і серйозно підійти до вибору забудовника, обравши компанію із надійною репутацією. Про це ми детальніше вже писати тут.

По-друге, варто розумітися на класовості будинків, адже від класу напряму залежить ціна за 1 кв м. Детальний опис класів новобудов і цінова політика на різні класи – тут.

Сезонність у купівлі житла

Як розповіли експерти будівельної компанії «Львівська Мрія», на ринку нерухомості впродовж року буває кілька відчутних просідань, коли попит на житло сильно падає. Мова йде про періоди, що передують святам: Першому вересня, перед початком навчального року, Великоднім святам, а також Різдвяним святам (тобто у кінці року). На самі свята відбувається сплеск активності на ринку, адже люди купують більше. Зокрема, тенденції говорять про те, що на початку квітня ринок теж дещо «просідає», тож імовірність, що будівельні компанії будуть робити знижки, аби привабити клієнтів – вища.

Загалом, на думку експертів, корисно звертати увагу на сезонні акційні пропозиції, наприклад, різдвяні чи великодні знижки. Крім того, в Україні стала традицією щорічна «Чорна п'ятниця», яка дедалі частіше торкається і будівельного ринку, щоправда, знижки у цей день не надто грандіозні. Також нерідко будівельні компанії влаштовують розіграші призів або пропонують знижки до своїх «днів народження». Наприклад, на п'ятиріччі «Львівської Мрії» серед клієнтів розіграли два автомобілі. Детальніше про це читайте тут.

Звичайно, сезонні фактори не є основними для ціноутворення на 1 кв м, однак певні тенденції ринку та планування купівлі житла заздалегідь допоможуть вам дещо зекономити.

Про актуальні пропозиції від «Львівської Мрії» читайте на сайті компанії.

*промоція

Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”, як якісний забудовник. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

         (097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: