При перетині кордону двоє водіїв залишились без автівок

26047193_1178284505636120_4314925558382326487_n
Фото: прес-служба Мостиського прикордонного загону

Через спробу переміщення викраденого автомобіля та контрабанди через кордон впродовж доби у пункті пропуску «Шегині» вилучено два транспортні засоби. 

Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Вчора вдень, на кордоні з Польщею прикордонники відділу «Шегині» направили на додаткову перевірку автомобіль марки «ВАЗ 21011», за кермом якого прямував 47-річний мешканець Львівщини.

«В ході поглибленого огляду «копійки», прикордонники з’ясували, що газовий балон, яким дообладнано автівку, піддавався розбиранню. В самому балоні правоохоронці знайшли контрабандні цигарки кількістю 148 пачок, відповідно крім контрабанди водій позбувся і автівки 1979 року випуску», - розповіли прикордонники. 

У цьому ж пункті пропуску, вночі під час оформлення громадянина Республіки Молдова, 1951 року народження, який слідував на в’їзд автомобілем марки «DACIA» спрацювала база даних Інтерполу. Стосовно автомобіля 2015 року випуску значились відомості, що його було викрадено у Бельгії.

Прикордонники вивели автівку із загального потоку, ініціювали додаткову перевірку та повідомили представників Укрбюро Інтерполу.

Зазначається, що в подальшому автомобіль було передано представникам Нацполіції України.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: