У міській раді відзначили Громадську раду при управлінні транспорту ЛМР

26145282_1654048394634238_2145064989_o
Фото прес-служби секретаріату ради ЛМР

Секретар Львівської міської ради Анталоій Забарило відзначив членів Громадської ради при управлінні транспорту ЛМР.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила керівник Громадського комітету транспортної безпеки у Львівській області Світлана Снігур.

«Передноворічне засідання громадської ради при управлінні транспорту Львівської міської ради було дуже особливим. Підвели підсумки роботи за рік, що минає, створили аж три робочі групи та визначилися з найближчими планами. І за нашу невтомну та злагоджену роботу, за ініціативи депутатів Львівської міської ради, секретар ЛМР Анатолій Забарило нагородив всіх подяками», - написала Світлана Снігур.

Як розповів голова громадської ради Святослав Товстига, громадська рада створена у квітні 2017 року, до її складу входить 13 членів.

«Ми проводимо моніторинг ситуації, яка є на цей час у Львові у транспортній сфері, аналізуємо ухвали, які стосуються управління транспорту, ситуацію щодо електронного квитка, оголошення конкурсу по перевезеннях, паркування в місті та інше. Частину речей нам вдалось зрушити з мертвої точки, а реалізацію інших речей перенесли на наступний рік. Ми динамічно обговорювали вартість проїзду в електротранспорті, нам вдалось зберегти проїзний квиток, вдалось залишити ситуацію з громадським транспортом такою, якою вона є зараз, хоча вона могла значно погіршитись.  Найголовніше - громадські раді вдалось налагодити діалог з управліннями у міській раді, які на засіданнях надають нам потрібну інформацію. Також у нас були виїзні засідання, у наступному році плануємо виїзне засідання на «Львівелектротранс».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: