У міськраді під Києвом український гімн перервали російським

77559

Міський голова звинувачує опонентів у провокації.

Сьогодні під час сесії Ірпінської міської ради гімн України було перервано вставкою з гімну Росії. Про це написав у Facebook міський голова Ірпеня Володимир Карплюк.

Він звинуватив у цьому «опонентів міської влади», які нібито підмінили флешку із записом, щоб «спровокувати конфлікт у міськраді».

Він зазначив, що до Служби безпеки України буде подане відповідне звернення щодо інциденту.

Нагадаємо, скандальному міському голові Ірпеня повідомили про підозру в участі у злочинній організації мер Ірпеня підозрюється у створенні, керівництві злочинною організацією з метою вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, заволодінні чужим майном в особливо великому розмірі, підробленні документу та службовому підробленні. Також Карплюка підозрюють у придбанні фірми з метою прикриття незаконної діяльності.

Також правоохоронці запідозрили його у тому, що, перебуваючи на посаді директора ТОВ «Сарафан», не маючи усіх необхідних дозволів та ліцензії на будівництво житлового комплексу, він порушив правила безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, внаслідок чого одна людина загинула, а іншій спричинено тяжкі тілесні ушкодження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: