В Індійському океані врятували поляка, який півроку дрейфував у човні з кішкою

7472883_2f45e5f4-eae6-11e7-b391-11c02bad73c4-1_1000x625

Біля берегів французького острова Реюньйон, що поблизу Мадагаскару, врятували польського мандрівника, який каже, що 7 місяців дрейфував Індійським океаном на зламаній шлюпці.

Про це пише Le Parisien.

25 грудня човен помітив власник яхти, який перебував недалеко від острова. Він повідомив рятувальників і вони підібрали мандрівника.

Чоловік, який назвав себе Збігнєв Рекет, розповів, що у минулому отримав грін-карту і переїхав у США. Там він вирішив подорожувати і вирушив до Індії, де купив човен, на якому мандрував Індійським океаном.

За цей час термін дії його грін-карти вичерпався. Останнім місцем, де проживав поляк, були Коморські острови, звідти він вирішив плисти до ПАР на своєму човні.

Однак, у шляху човен зламався і його занесло у невідомому напряму, чоловік дрейфував у океані близько 7 місяців. «Кілька разів я бачив сушу, але мені не вдавалося туди вирулити, — каже Рекет.

Весь час чоловік харчувався локшиною, місячний запас якої взяв із собою, та рибою, яку ловив в морі. У човні з ним був кіт Саміра, який прибився до нього на Коморських островах.

Після того, як його врятували, чоловік вирішив залишитись на острові Реюньйон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: