ЛКП «Лев» готується до карантину і терміново шукає домівки для чотирилапих

lkplev-55b6d0ec933d0907559c51421abb87cf

Львівське комунальне підприємство «Лев» готується до щорічних планових карантинних заходів з 1 до 14 січня 2018 року.

На підприємстві буде продезинфіковано усю територію та приміщення – такі заходи є обов’язковими для закладу ветеринарної медицини щонайменше раз на рік, інформує прес-служба Львівської міськради.

Попри дезінфекцію та карантинний режим, команда ЛКП «Лев» не припинятиме роботу: проводитиме реєстрацію домашніх улюбленців, а також прийматиме собак в ургентних станах (наприклад, жертв ДТП) та тих, щодо яких надходитимуть звернення про покус.

«Ще до початку карантину команда ЛКП «Лев» має важливе завдання, до якого закликає долучитися мешканців нашого міста: на підприємстві ще залишаються безпритульні собаки, яким потрібно знайти постійний дім або ж хоча б тимчасову перетримку. Тварини здорові, вакциновані, стерилізовані та люблять спілкуватися з людьми. Під час карантину вони не можуть перебувати на території підприємства, тож доведеться відпустити собак на місце їхнього відлову, якщо за ними не приїдуть нові господарі. Дуже сподіваємось на те, що до свят чимало львів’ян будуть готовими відкрити свої домівки для чотирилапих друзів», - зазначили в ЛКП «Лев»

Інформацію про собак, що мріють про родину, можна переглянути тут. Познайомитися з ними можна на вул. Промисловій, 56 щодня без вихідних з 8:00 до 20:00; тел.: 068 535 4545.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: