У Львівській області провели 1200 рейдів з виявлення незаконних рубок лісу

1501680011-7336

Протягом 2017 року на Львівщині провели 1200 рейдів з виявлення незаконних рубок лісу.

Про це під час брифінгу, 29 грудня, заявив начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека, повідомляє Дивись.info.

Цього року у Львівській області провели понад 1200 рейдів із виявлення незаконних рубок. За словами Анатолія Дейнеки, під час кожного 3-4 рейду фіксували відповідні лісопорушення. Інформацію про  понад 250 випадків незаконних рубок передано в правоохоронні органи.

Начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства зазначає, що дуже ефективним методом боротьби з незаконними рубками і незаконним обігом деревини є електронний облік.

«На державних лісогосподарських підприємствах він вже впроваджений на 100%. Сьогодні кожен кубометр, кожен асортимент, який заготовлюється в державних лісогосподарських підприємствах маркується відповідним чіпом і інформація про нього вноситься в єдину державну систему електронного обліку деревини. Завдяки цьому можна відстежити, де заготовлена деревина і кому реалізована», – розповів Анатолій Дейнека.

Він зазначив також, що важливо, аби й інші лісогосподарства забезпечили маркування деревини і вели її електронний облік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: