Вчора на Львівщині внаслідок ДТП загинули 3 осіб

1-274_0_0

Вчора, 28 грудня, внаслідок дорожньо-транспортних пригод загинули троє осіб — двоє пішоходів та водій.

Про це інформує департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

О 17:18 год. на трасі Львів - Київ у селі Малехів, водій автомобіля Сітроен Берлінго, здійснив наїзд на пішохода, 1956 року народження, жителя м. Львів, який від отриманих травм помер на місці події. Причини події з’ясовуються.

О 17:09 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Підбірці Пустомитівського району водій автомобіля Мерседес-Віто, зіткнувся із автомобілем "Шкода -Супер Б. Внаслідок зіткнення водій автомобіля Мерседес Віто отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у 8-у лікарню м. Львова, водій Шкода Супер Б від отриманих травм помер на місці події, тіло скеровано в морг ЦРЛ м.Пустомити. Причини події з’ясовуються.

О 21:48 на автодорозі Львів-Шегині в селі Бар Городоцького району, невідомий автомобіль під керуванням невстановленого водія, рухаючись у напрямку м. Львів, здійснив наїзд на пішохода, 1998 року народження, жительку с. Довгомостиська, Мостиського району, яка від отриманих травм померла на місці події. Проводяться оперативно-розшукові заходи, щодо встановлення особи правопорушника (водія), а також по встановленню автомобіля зокрема Ауді 6.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: