Вночі патрульні Львова зупинили 14 водіїв в стані сп’яніння

647906_735_1200-1100x530_0_0

14 водіїв в стані сп’яніння зупинили патрульні Львова в останню ніч 2017 року.

14 водіїв в стані сп’яніння зупинили патрульні Львова в останню ніч 2017 року.

Про це інформує Патрульна поліція Львова.

Сьогодні вночі на вулиці Пасічній екіпаж патрульної поліції виявив транспортний засіб ВАЗ, в якого не горіли задні габаритні вогні. Водія зупинили та коли патрульні підходили до автомобіля, чоловік вирішив пересісти з сидіння водія на сидіння пасажира, проте в нього це так і не вийшло. Громадянин перебував з ознаками алкогольного сп’яніння. Патрульні запропонували водію пройти перевірку, проте він відмовився в присутності свідків.

Тоді чоловік почав погрожувати інспекторам та свідкам. На неодноразові зауваження не реагував та спробував вдарити патрульного.

Тоді його почали затримувати. Це побачив перехожий, який також був з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння, вирішив втрутитися та почав перешкоджати офіцерам поліції.

Оскільки на вимогу патрульних чоловік не реагував, його так само затримали та доставили до відділу поліції. На 57-річного водія ВАЗ склали протокол за керування в стані алкогольного сп’яніння та постанову за порушення правил дорожнього руху. Також патрульні написали рапорт про опір працівнику поліції та передали слідчим. На 52-річного перехожого винесли постанову за появу в громадському місці у п’яному вигляді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: