У Польщі сталися напади на офіси керівної партії

Screenshot_5
Фото: Łukasz Schreiber

1 січня у Польщі відбулися кілька нападів на офіси депутатів та євродепутатів керівної партії «Право і справедливість».

Міністр внутрішніх справ та адміністрації Маріуш Блащак сказав, що напади пов’язані з поведінкою опозиційних політиків, інформує «Польське радіо», пише Європейська правда.

Напередодні невідомі зловмисники пошкодили двері офісу депутата «Права і справедливості» Лукаша Шрайбера та євродепутата цієї партії Косми Злотовського у місті Накло-над-Нотецем Куявсько-Поморського воєводства.

Подібний акт вандалізму стався також у Варшаві, де в офісах депутата «Права і справедливості» Павела Лісіцького та євродепутата Здзіслава Краснодембського невідомі заклеїли замки у вхідних дверях.

Міністр Маріуш Блащак наголосив, що вчорашні напади пов’язані з поведінкою опозиційних політиків. Він підкреслив, оскільки опозиція сама себе називає «тотальною» і каже, що буде брати владу не завдяки виборам, а завдяки «вулиці та закордону», то згодом виникають певні наслідки.

Він зазначив, що важливо, аби парламентарі повідомляли про подібні інциденти.

«Поліція контролює безпеку, гарантує усім безпеку», — додав він.

Минулого місяця у місцевості Сицув в Нижній Сілезії сталася спроба підпалення депутатського офісу депутатки партії «Солідарна Польща» Беати Кемпи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: