Синютка незадоволений звільненням керівника юстиції Львівщини

zhukrovskyj7727
Ярослав Жукровський

Звільнення начальника Головного територіального управління юстиції Ярослава Жукровського не було погоджене із головою Львівської ОДА Олегом Синюткою.

Про це повідомляє ІА ZIK.

«Я був здивований. Про це звільнення я дізнався із публічних джерел. Мені дуже прикро, що Міністерство юстиції не узгоджує такі речі з керівництвом області», – повідомив О.Синютка.

Голова ЛОДА вважає неправильною таку форму звільнення.

«Ми можемо це звільнення розглядати за формою і за змістом. Я не можу судити стосовно змісту, бо це вертикаль юстиції: якщо є зауваження до роботи – то, звичайно, вони можуть бути предметом у тому числі і кадрових рішень. Але в будь-якому разі, за формою це зроблено абсолютно неправильно. Тим паче, знаючи керівника обласної юстиції, він є людиною, яка не тримається за посаду, а людиною, яка, навпаки, хотіла в обласній юстиції здійснити позитивні зрушення.

Більше того, хочу сказати, я не маю жодних підстав сумніватися у тому, що це є принципова і чесна людина, яка принципово боролася проти корупції і проти хабарництва», – додав керівник Львівщини.

Нагадаємо, дисциплінарна комісія в рамках проведеного службового розслідування виявила факти перевищення повноважень начальником Головного територіального управління юстиції у Львівській області та рекомендувала звільнити Ярослава Жукровського з займаної посади.

Згодом, звільнений з посади начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський вважає своє звільнення незаконним і необґрунтованим та оспорюватиме його в суді. Офіційна мотивація звільнення – перевищення службових повноважень.

Також, на знак підтримки звільненого керівника Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослава Жукровського спільно з ним звільняються близько 10 керівників відділів обласної юстиції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: