У Львові стався витік води: до частини будинків призупинено водопостачання

1-voda-kran-kaplya
Фото: radiotrek.rv.ua

Сьогодні, 3 січня, ремонтні бригади підприємства проводять роботи з ліквідації витоків на кількох вулицях, що спричинило призупинення подачі води.

Про це повідомили у диспетчерській службі ЛМКП «Львівводоканал», пише прес-служба ЛМР.

Сьогодні до 14.00 год. призупинено водопостачання на вулицях: вул. Замарстинівська (від вул. Липинського) та прилеглі до неї вулиці (вул. Мазепи, вул. Райніса, вул. Сеньковича, вул. Сріблиста, вул. Волошкова, вул. Уманська, вул. Шполянська, вул. Хмільова, вул. Плющева, вул. Грабова, вул. Міртова), у зв'язку з ремонтними роботами з ліквідації витоку води на вулиці Замарстинівська – вул. Мазепи.

Сьогодні до 15.00 год. припинено водопостачання в районі обмеженому вулицями: вул. Хімічна, вул. Дашкевича, вул. Жовківська, вул. Януша, вул. Городницька, вул. Замарстинівська (від вул. Липинського до вул. Хімічної), вул. Липинського (початок), у зв'язку з ремонтними роботами з ліквідації витоку води на вул. Дашкевича, 2.

Сьогодні до 13.00 год припинено водопостачання на вулицях: вул. Героїв Майдану, вул. Остроградських, вул. Відкрита, вул. Лукаша, у зв'язку з ремонтними роботами по ліквідації витоку води на вул. Героїв Майдану, 32.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: