У Львові відбудуться різдвяні вечері для потребуючих

sviatvechir-4e75bf517f03dbc8bf75ab8ff625bc38
Фото: ЛМР

У переддень Різдва Христового, 6 січня, люди, які через певні життєві обставини не можуть відчути духовну атмосферу Різдва у родинному колі, зможуть спільно покуштувати традиційні святвечірні страви.

Про це повідомили в управлінні соціального захисту ЛМР, передає прес-служба мерії.

Зазначається, що на Різдво, 7 січня, вже традиційно у храмі Покрови Пресвятої Богородиці відбудеться різдвяний обід.

Зокрема, для найбільш потребуючих відбудуться:

– Святвечір в Українському Католицькому Університеті (вул. Хуторівка, 35а, приміщення філософсько-богословського факультету). Його організовують орієнтовно для 300 потребуючих. О 14.00 год. відбудеться спів різдвяних колядок, о 15.00 год. – святкове богослужіння, а о 16.00 год. розпочнеться вечеря.

– Святвечір для потребуючих від БФ «Справа Скарбека» (в приміщенні за адресою: вул. Клепарівська, 33 – це двоповерхове приміщення поруч із готелем «Власта»). За попередньою інформацією, святвечір організовують для понад 50 потребуючих.  Початок – о 14.00 год.

– Святвечір в Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб (вул. Кирилівська, 3а). Вечерю організовують орієнтовно для 35-40 осіб, які отримують в Центрі соціальні послуги. Початок – о 19.00 год.

– Святвечір від ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги «Оселя». Відбудеться у приміщенні Львівського палацу мистецтв (вул. Коперника, 17). Початок – о 15.00 год.

На Різдво Христове, 7 січня, потребуючі зможуть покуштувати різдвяні страви за святковим різдвяним обідом, що його традиційно організовують храм Покрови Пресвятої Богородиці та Міжнародна мирянська спільнота Святого Егідія. О 15.00 год. у Храмі (вул. Личаківська, 175) цьогоріч за різдвяні столи сядуть близько 300 потребуючих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: