У Львові водій та пасажири автомобіля отримали постанови за розпивання алкоголю

1399105241_pyaniy-z-rulem
Фото: ілюстративне. Джерело: Autonews.ua

Сьогодні вночі, на вулиці Льняній, екіпаж патрульної поліції виявив транспортний засіб Daewoo Lanos, водій якого порушив правила дорожнього руху.

Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Львівської області.

Зазначається, що під час спілкування з інспекторами, чоловік поводив себе занепокоєно. «Два пасажири, які також були в салоні автомобіля, вийшли з нього, почали агресивно себе поводити та розпивати спиртні напої. На зауваження інспекторів не реагували, а тому на них винесли постанови за розпивання алкоголю в громадському місці», - розповіли патрульні.

Згодом патрульні перевірили водія в базі даних та з’ясували, що даний чоловік є позбавленим права керування транспортними засобами на 1 рік за нетверезу їзду.

Офіцери запропонували водію пройти перевірку на стан наркотичного сп’яніння, проте він відмовився в присутності двох свідків. Під час оформлення адміністративних матеріалів, патрульні побачили в салоні автомобіля порізаний метал та попросили чоловіка пояснити чий він.

Проте, водій так і не зміг пояснити походження металу, а тому патрульні викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського відділу поліції. На водія склали протокол за ч.2 ст.130 КУпАП (повторне протягом року керування транспортним засобом в стані спяніння) та постанову за керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом.

Після оформлення всіх адміністративних матеріалів осіб передали слідчим, які будуть встановлювати чи причетні дані особи до крадіжки металу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: