Учасники «Ігор Нескорених» отримали шість сучасних луків

DSC_3504_1514982047

Cьогодні, 3 січня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка вручив 6 спортивних луків учасникам міжнародних спортивних змагань серед поранених військовиків «Ігри Нескорених-2017» (InvictusGames).

Про це повідомили в ЛОДА.

Очільник області привітав спортсменів і подякував за гідне представлення України на міжнародних змаганнях у Торонто.

«На Іграх Нескорених ви показали, що наша країна є сильною і незламною. З цим сучасним обладнанням я переконаний, ви стрілятимете ще краще», –  зазначив Олег Синютка.

Із вітальним словом виступила тренер зі стрільби з лука представників Львівщини - членів національної збірної команди України «Ігор Нескорених-2017» Леся Шах.

«Я хочу щиро подякувати за цю велику справу, що ви зробили для хлопців. Ці луки, якими стріляють чемпіони світу, це останні моделі і у лучному спорті кращого за це обладнання немає», – наголосила Леся Шах.

Нагадаємо, у 2017 році збірна України завершила свій дебютний виступ на Invictus Games з вражаючим результатом: 14 медалей (8 золотих, 3 срібних та 3 бронзових) в шести видах спорту і посіла друге місце в загальному медальному заліку.

Зараз триває реєстрація на відкриті спортивні тестування та на участь в національних «Іграх Нескорених-2018». Заповнити заявку на участь можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: