На Львівщині керівниця відділення банку привласнила 9,9 мільйона гривень

2c25d81459942f433a072a3cef7c3baf.r695x430

Зловмисниці повідомили про підозру у службовому підробленні та привласненні майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великому розмірі.

Відповідно до своїх посадових обов'язків, 53-річна керівник відділення банку здійснювала контроль за діяльністю філії, залучала клієнтів до співробітництва з банком, укладала з ними кредитні та депозитні договори, а також на підставі доручення від банку власноручно затверджувала та підписувала договори, інформує прес-служба поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, зловмисниця пропонувала знайомим та друзям відкрити зручні депозитні рахунки. При цьому вона особисто роздруковувала бланки договорів про строкові банківські вклади, а також заповнювала та оформляла документи, які мали бути переконливими доказами того, що гроші вкладника нібито зберігаються на рахунку в банку. У дійсності ж рахунки не відкривались і грошові кошти на них не надходили, оскільки керівник не вносила кошти клієнтів у касу банківської установи, а привласнювала. Таким чином впродовж 2014-2015 років зловмисниця  привласнила 9,9 мільйонів гривень.

Працівники слідчого відділу Трускавецького відділення поліції повідомили жінці про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великому розмірі)  та ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України. На даний час вона перебуває під арештом.

Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: