Бюджет розвитку Львова обслуговуватиме банк, яким керує депутат від «Самопомочі»

DSC06678

Виконавчий комітет Львівської міської ради визначив банк, який обслуговуватиме кошти бюджету розвитку Львова, передає кореспондент Дивись. info.

Згідно з рішенням виконкому це знову буде «Укргазбанк».

«Укласти договір з Львівською обласною дирекцією публічного акціонерного товариства «Акціонерний банк «Укргазбанк» щодо обслуговування коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова. Продовжити дію банківського рахунку у банку, на який органами казначейства щоденно переказуються кошти за кодами класифікації доходів бюджету розвитку, а також зараховуються кошти, які передаються з загального фонду бюджету», – йдеться у рішенні.

Як пояснив директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук, банк працює «як часікі» і жодним претензій до нього немає, відтак немає сенсу змінювати фінустанову, яка обслуговує міський бюджет. Водночас, як наголосив Олег Іщук, це не стосується міських депозитів.

Львівську обласну дирекцію «Укргазбанку» очолює Олег Василишин, який є депутатом ЛМР і  членом  постійної комісії із питань фінансів та планування бюджету. Входить до фракції «Об’єднання «Самопоміч».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: