Депутат із Чернівців розповів, чому купив 63 квартири

18_main
Ромео Скрипа / 0372.ua

Депутат Чернівецької міськради Ромео Скрипа прокоментував інформацію про купівлю ним 63 квартир.

Скрипа стверджує, що не купляв, а побудував будинки і реалізував у них ці квартири, пише «Українська правда».

«Тут у нас у місті я забудовник, займаюся цим бізнесом з 2007 року. Це наш сімейний бізнес, батько мій займається ним з 2003 року, тому так як я є забудовником, я будую будинки і здаю їх в експлуатацію і отримую право власності вже на себе. Оскільки я маю договір на своє прізвище, так само всі документи написані на моє прізвище, як фізична особа, тому так і виходить - 63 квартири. Потім я їх реалізую, продаю. Це мій бізнес, моя робота. Я не бачу у цьому нічого сенсаційного», - вважає депутат міськради.

Він наголосив, що ці квартири не були куплені.

«Квартири не були куплені. Я, як забудовник, повинен будувати будинки, тому я здаю в експлуатацію будинок повністю. Абсолютно всі квартири знаходяться в цих будинках, які побудувала моя будівельна фірма», - зазначив Скрипа.

Крім того, він пояснив, чому квадратний метр йому обійшовся дешевше за встановлену мінімальну ціну у Чернівцях.

«Коли було підписано договір, на той час - це був 2013-2014 рік, тоді була така встановлена ​​ціна (5 250 грн- УП) Мінрегіонбудом. У мене договір складений ще за тими цінами. Реалізація, звичайно, вище, ніж ціна Мінрегіонбуду. У цьому році Мінрегіон підняв ціну, тому я буду продавати дорожче», - сказав депутат міськради.

Як відомо, рух «Чесно» повідомляв, що депутат Чернівецької міської ради від «Блоку Петра Порошенка» Ромео Скрипа за 2016 рік придбав 71 об’єкт нерухомості, із яких – 63 квартири.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: