До Львова завітала книжкова «Магія Різдва» (Фото)

Магiя_Рiздва_свiчка
фото надане авторкою

У Львові відбулася презентація другої збірки казок львівської авторки Лесі Кічури «Магія Різдва», передає Дивись.info.

Презентували книгу читачам саме сьогодні, 5 січня, напередодні Різдва, у приміщенні Львівської бібліотеки для юнацтва. Пройшло усе у форматі забав, квестів та вікторин під супровід живої музики.

«Презентація книги – це її день народження і це свято має відбутися на відповідному рівні. В одному місці збереться багато чудових людей, в яких безліч різних справ та планів. Але ж народження книги напередодні Різдва – то таки важлива причина аби на 30-40 хв покинути приготування борщів, вареників, голубців, оселедців та узварів. Дуже сподіваюся, що моя друга книга полюбиться читачами так само щиро як і перша. До слова, перша книга «Добрі мамині казки» витримала вже 3 наклади за 7 місяців.  Дуже хочу аби і «Магії Різдва» забракло і її тираж треба було додруковувати», - зізнається Леся Кічура.

За словами авторки, у книзі дуже багато спогадів із її дитинства.

«Пишучи книгу з казками міста Лева, про місто та його мешканців, хотіла, аби її впізнавали відразу за обкладинкою. Саме тому я просила художницю Каріну Чепелу (Кривий Ріг), аби вона зобразила засніжену площу Ринок – це справжнє серце Львова, де панує особливий ритм та інше відчуття часу. В її обкладинку я закохалася з першого погляду! Тож мрію, що кожен львів’янин великий чи маленький, побачивши цю книгу та погортавши її сторінки, одразу захоче повернутися з нею додому.  Як і попереднього разу у книзі є коментарі моїх друзів, які вже прочитали тексти казок. Бо ж часто нам дорослим теж бракує доброї маминої казки, особливо у дивовижний час Різдва. Тож на обкладинці книги читачі знайдуть враження від Ольги Фреймут, Парасковії Дворянин та Остапа Дроздова», каже казкарка.

Опісля презентації у Львові книга мандруватиме й іншими містами як області, так і  України.

Олег ГАЛІВ, фото надані Лесею Кічурою

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: