Дитячі тренери у Львові і надалі отримуватимуть грошову відзнаку

o_20263ca4
Фото ілюстративне. Джерело: ФК Динамо Киев

Кожен тренер, який стає переможцем програми «Дитячий тренер», отримує одноразову грошову винагороду у розмірі 30 тисяч гривень.

Програма «Дитячий тренер» унікальна для України, каже Антон Нікулін, начальник Управління молоді та спорту ЛМР. Під час звітування про роботу управління, 4 січня, він заявив, що саме дитячі тренери заслуговують на підтримку, інформує Дивись.info.

«Дорослого спортсмена не зіпсуєш, якщо тренувати неправильно. А дитина знаходиться на етапі розвитку, тому потрібно, щоби були фахові люди, які знають анатомію, фізіологію, дитячу психологію тощо. Думаю, ми єдине місто в Україні, яке такі кошти дає», — каже Антон Нікулін.

Нагадаємо, програма «Дитячий тренер» — це конкурс на здобуття одноразової грошової винагороди спортивними тренерами з офіційно визнаних в Україні видів спорту, які працюють із дітьми та молоддю віком до 18 років на території м. Львова. Кожен тренер, який стає переможцем цієї програми, отримує одноразову грошову винагороду у розмірі 31055,9 грн (у тому числі податок на доходи фізичних осіб – 5590,06 грн та військовий збір – 465,84 грн). Переможцями програми можуть бути не більше п’яти осіб, які представляють один вид спорту у межах конкурсу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: