На Львівщині сільський голова вимагав від учасника АТО хабар у 300 тисяч гривень

zemelnyy_uchastok_

Сільський голова Мирон Гула, вимагав 300 тисяч гривень від учасника АТО Ігоря Циганка, за рішення про виділення земельної ділянки під особисте селянське господарство площею 0,25 га.

Сільський голова Мирон Гула, вимагав 300 тисяч гривень від учасника АТО Ігоря Циганка, за рішення про виділення земельної ділянки під особисте селянське господарство площею 0,25 га, пише Yavir.net.

4 січня, працівники Управління захисту економіки в Львівській області Нацполіції задокументували факт хабара.

Зловмисник затримали під час отримання неправомірної вигоди. Правоохоронці вилучили триста тисяч гривень, одержані в якості хабара.

Сільський голова затриманий відповідно до статті 208 КПК України, вирушується питання про вручення підозри та обрання запобіжного заходу.

Фігуранту загрожує покарання, передбачене ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що 23 серпня 2017 року, на сесії Наконечнянської сільської ради, депутати відмовили учаснику АТО в отриманні земельної ділянки під ОСГ. З мотивацією, що земельні ділянки не варто надавати безкоштовно, а виставляти їх лише на аукціони для продажу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: