Що дивитися цієї зими. Кращі серіали січня

tumblr_oremz5AH8T1umunxzo1_1280

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

Серіал про непросту лікарську практику і лікарняні буднях, трилер про жорстокого і злочинця, який нещадно вбиває дітей, інтерактивний серіал, в якому глядач зможе впливати на хід розповіді за допомогою мобільного додатку — в кращих серіалах січня.

FOX LA → Vegas/З Лос-Анджелеса в Вегас
(2 січня)

Серіальний рік починається з комедії від каналу FOX LA → Vegas («З Лос-Анджелеса в Вегас»). Дія розгортається на борту літака, який кожен вікенд здійснює переліт з Лос-Анджелеса в Лас-Вегас. Головними героями серіалу стають екіпаж літака і його пасажири.

9-1-1
(3 січня)

На тому ж FOX прем'єра нового процедурала від Райана Мерфі 9-1-1. Серіал розповідає про роботу служб оперативного реагування: поліції, швидкої допомоги, пожежної охорони та диспетчерської. У головних ролях Анджела Бассетт, Конні Бріттон і Пітер Краузе.

The Chi/Чи
(7 січня)

The Chi («Чи») - нова драма каналу Showtime від сценариста Ліни Уейт. Її герої - жителі бідних районів Чикаго, які виявилися пов'язані між собою низкою обставин. Брендон мріє відкрити разом зі своєю дівчиною ресторан, але розривається між мрією і обов'язками по відношенню до свого молодшого брата і їх матері-алкоголічці. 13-річний Кевін виявляється в неправильному місці в неправильний час, йому доведеться докласти серйозних зусиль, щоб чогось досягти в житті. А мати-одиначка Джада просто намагається вижити і забезпечити гідне життя своєму синові.

https://www.youtube.com/watch?v=oPqbhroAPWI

The Resident/Лікар
(21 січня)

The Resident («Лікар») - серіал про молодого лікаря з ідеалістичними поглядами на життя, який починає працювати під керівництвом блискучого і досвідченого лікаря.

The Alienist/Аліеніст
(22 січня)

Новий восьмисерійний міні-серіал, до якого доклав руку Кері Фукунага - The Alienist («Аліеніст») - адаптація однойменного роману Калеба Карра, присвячений психіатру Ласло Крайцлеру. Новий проект об'єднав таких зірок як Даніель Брюль, Дакота Фаннінг і Люк Еванс. Дія відбувається в Нью-Йорку в кінці XIX століття, коли місто стрясає серія жорстоких вбивств хлопчиків, які надають інтимні послуги за гроші. Кожна нова жертва піддається все більш витонченим знущанням.

Mosaic/Мозаїка
(22 січня)

У бій за найочікуваніший серіал січня вступає HBO і Стівен Содерберг з шестисерійною новинкою Mosaic («Мозаїка») за сценарієм Еда Соломона. У центрі сюжету - історія вбивства дитячої письменниці (Шерон Стоун). Розгортається класичне розслідування і пошук вбивці, тільки тепер глядач зможе впливати на розповідь і вибирати, за яку з сюжетних ліній стежити. В результаті кожен вибір буде безпосередньо впливати на подальший розвиток історії аж до різних кінцівок. У листопаді 2017 року було випущено додаток для Android і iOS, через яке глядач і робить свій вибір.

Waco/Трагедія у Вейко
(24 січня)

Ще один міні-серіал місяця — Waco («Трагедія у Вейко») оповідає про події, що сталися навесні 1993 року, коли під час облоги маєтку «Маунт Кармел» загинув американський релігійний діяч і лідер секти «Гілка Давидова» Девід Кореш, якого зіграв Тейлор кітч. Також в ролях Майкл Шеннон, Мелісса Бенойст, Рорі Калкін, Джон Легуізамо, Андреа Райзборо і інші.

https://www.youtube.com/watch?v=TyJMdoHaHyM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: