Стала відома дата виходу на екрани останнього сезону серіалу «Гра престолів»

630_360_1489128488-7104

Восьмий сезон «Гри престолів», який стане заключним, вийде на екрани тільки в 2019 році.

Восьмий сезон «Гри престолів», який стане заключним, вийде на екрани тільки в 2019 році, передає replyua.net з посиланням на телеканал HBO, який володіє правами на показ серіалу.

Сезон складатиметься з шести серій. Над новим сезоном будуть працювати продюсери і режисери Девід Беніофф і Денієл Бретт Уайсс, Девід Наттер і Мігель Сапочник. Сценарій буде створений Брайаном Коганом і Дейвом Гіллом. Точна дата виходу першого епізоду фінального сезону поки не уточнюється. Відзначимо, що торік восени творці серіалу заявили про те, що планують зняти ще кілька версій фіналу заключного сезону. Це буде зроблено не з метою заінтригувати глядача, а через те, що телеканал хоче уникнути витоків сюжету до телевізійної прем'єри останнього сезону.

За місяць до цієї заяви системи безпеки телеканалу були зламані, і хакери вимагали від генерального директора близько 15 мільйонів доларів в біткоїнах. Хакери заявили, що після отримання цієї суми вони зобов'язуються зберегти всі сценарії фільмів, які не вийшли на екран.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: