На Київщині прощаються з правозахисницею Іриною Ноздровською

221624e-nozdrovska-pohoron4
Фото Ельдара Сарахмана

У селі Демидів Вишгородського району Київщини люди прийшли попрощатися з Іриною Ноздровською, яку вбили у кінці минулого року.

У селі Демидів Вишгородського району Київщини люди прийшли попрощатися з Іриною Ноздровською, яку вбили у кінці минулого року, передає УП.

З загиблою прощаються донька Анастасія, батьки, родичі, колеги та друзі родини.

«Ми були хорошим знайомими, підтримували одне одного. Я просто в шоці, що так по-звірячому можна було вбити людину», - каже знайома загиблої Людмила Мартиненко.

Уся вулиця Радянська запаркована авто. Їх тут майже півсотні. Біля будинку постійно чергує екіпаж швидкої медичної допомоги.

Поховають Ноздровську на місцевому кладовищі в центрі села.

Як відомо, 1 січня поліція повідомила, що у Вишгородському районі Київської області знайшли тіло жінки. Виявилося, що це юристка Ірина Ноздровська, розшук якої почали 30 грудня. За даними поліції та попередніми даними експертизи тіла, Ірина загинула від множинних колото-різаних ран.

Увечері 8 січня перший заступник голови МВС Сергій Яровий повідомив про те, що поліція встановила і затримала підозрюваного у вбивстві юриста і правозахисниці Ірини Ноздровської.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: