Погода у Львові: синоптики прогнозують на завтра ожеледицю і туман

p_175299_1_slidertop2

За прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології, завтра по території Львівської області та місту Львову 11 січня вночі і вранці подекуди очікується туман, видимістю 200 – 500 м, на окремих ділянках доріг ожеледиця.

Мерія закликає усіх учасників дорожнього руху бути максимально обережними.

Зокрема, водіїв – бути уважними за кермом, обирати помірну швидкість і дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами. Під час ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, тому необхідно обирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу.

Максимально обережними просять бути і пішоходів: носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально відведених місцях.

Так, 11 січня у Львові синоптики прогнозують хмарну погоду без істотних опадів. Вночі та вранці туман, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 0 – 2° морозу, вдень 2 – 4° тепла.

12 січня у Львові очікується без істотних опадів. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер східний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0 – 5° тепла.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: