У Львові колядує унікальний мандрівний вертеп, що збирає кошти на здійснення мрій (фоторепортаж)

IMG_3282

У Львові колядує унікальний вертеп, учасники якого – це члени відомої команди «On 3 Wheels», а також волонтери та молодь центру «Джерело».

Журналістам Дивись.info вдалося потрапити на один із таких осучаснених вертепів.

Учасники новоствореного колективу сьогодні колядують таким складом вперше, хлопці та дівчата з особливого вертепу вже мають безліч запрошень на кілька днів наперед. Розповідають, що готуватися до виступів почали з грудня.

«Тут є хлопці з проекту «On 3 Wheels», який возить людей із інвалідністю в гори, є також молодь з навчально-реабілітаційного центру «Джерело», різні волонтери  і друзі друзів, - розповідає учасниця вертепу Соломія. – У вертепі є люди, які уже завдяки «On 3 Wheels» побували в горах. Ми хочемо, аби люди більше дізнавалися про такі можливості, що люди з інвалідністю теж можуть ходити в гори, подорожувати. Крім того, ми збираємо кошти на те, аби цю ініціативу можна було підтримувати далі».

У вертепі беруть участь також двоє відвідувачок центру «Джерело», представниця міжнародного християнського руху спільнот «Віра і Світло», Іван Маслюк, відомий своєю подорожжю через усю Європу на трьохколісному велосипеді та інші. Детальніше про Івана ми вже розповідали тут.

Як водиться, традиційний сценарій був осучаснений, тож молодь своїм вертепом намагається донести думку, що позиція «моя хата скраю» - не найкращий варіант, тож не варто стояти осторонь суспільних процесів чи ініціатив, бо лише спільні зусилля принесуть максимальний результат.

Крім того, учасники  вертепу пропонують долучитися до проекту «On 3 Wheels», аби таким чином дати змогу людям із інвалідністю на спеціальному візку вирушити у справжній гірський похід.

Картка ПриватБанку ГО «On 3 Wheels – Фонд здійснення мрій»: 5169 3305 1184 0628

«Нашим вертепом ми хочемо поділитись з вами радістю Різдва, - говорять організатори вертепу. - Ми спільно: засновники руху On3wheels, волонтери, герої наших походів і ви разом з нами “помандруємо” у цю історичну подію, коли народилось Боже Дитя. Те, що очікує нас у цій “дорозі”, допоможе нам відкритись один на одного і по-новому відкрити значення слів «єдність» і «небайдужість». Ми хочемо, щоб люди дізнались про те, що мандри для людей з інвалідністю реальні, щоб до нас у походи приєднувались все нові й нові мандрівники-волонтери, і люди підтримували цю ініціативу».

Всі виручені кошти підуть на підтримку нових гірських мандрівок для людей з інвалідністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: