На території стадіону «Сільмаш» не будуватимуть житла

DSC06681

Виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до детального плану території зі зміною функціонування зонування території в районі вулиць Сулими, Поперечної, Зв’язкової, передає кореспондент Дивись.info.  

Виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до детального плану території зі зміною функціонування зонування території в районі вулиць Сулими, Поперечної, Зв’язкової.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

«Тренувальне поле стадіону якимось чином було відведено в зони Ж-3 і Г-2 для будівництва житлового комплексу, що не відповідало намірам і мешканців і планам міста розвивати спортивну інфраструктуру», – пояснив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський.

Новим детальним планом передбачається збереження, реконструкція та комплексний благоустрій всієї території стадіону «Сільмаш» як зони Г-4, з переважним видом використання території для розміщення спортивних об’єктів районного значення для обслуговування мешканців житлового району.

«Ми зараз за ініціативою мешканців і депутатського корпусу робимо  стутус-кво і там буде спортивна інфраструктура і малоповерхова забудова», - заявив секретар  ради Анатолій Забарило.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: