У Львові розпочали капітальний ремонт вулиці Пластової

79181

Вчора, 11 січня, розпочато капітальний ремонт вул. Пластової, на відрізку від вул. Богданівської до вул. Бескидської.

Виконує роботи ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління № 1» на замовлення ЛКП «Львівавтодор», інформує прес-служба Львівської міськради.

«Капітальний ремонт вулиці Пластової, від вул. Богданівської до вул. Бескидської, розпочався вчора, 11 січня 2018 року. Маємо всі дозволи на початок робіт. Переможець торгів ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1». Ціна робіт за договором – 38,9 млн. грн

Проектом передбачається заміна існуючого чавунного водопроводу діаметром 300 мм на новий водопровід діаметром 300 мм з поліетиленових труб. Існуюча напірна каналізація з сталевих труб діаметром 300 мм буде замінена на нову з поліетиленових труб.

Проектом також передбачено влаштування нової дощової каналізації. Планується заміна розподільчого газопроводу середнього тиску діаметром 500 мм, прокладеного через проїзну частину вул. Пластової на ділянці від ПК1+10 до ПК1+47. Також передбачається влаштування повітряної лінії зовнішнього освітлення з енергозберігаючими світильниками. В необхідних місцях закладатимуться резервні футляри», - повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: