У Москві Путін зустрівся із своїм кумом, щоб поговорити про обмін полоненими

97_main

Президент Росії Володимир Путін 10 січня провів зустріч із представником Києва в гуманітарній підгрупі по Донбасу і своїм кумом Віктором Медведчуком.

Про це повідомляє Business FM з посиланням на прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова, пише УП.

Раніше в четвер, посилаючись на джерела в адміністрації президента РФ, про зустріч 10 січня Путіна з Медведчуком повідомив портал EADaily.

За інформацією ЗМІ, вони говорили про другий етап обміну полоненими між Києвом і самопроголошеними псевдореспубліками, а також про звільнення громадян України, засуджених на території Російської Федерації.

Крім того, Путін говорив з Мудведчуком про реальні перспективи введення миротворчого контингенту ООН на Донбас і прийнятний формат миротворчої місії ООН, перспективи виконання Мінських угод і мирного врегулювання конфлікту на сході України в цілому.

Як повідомив лідер руху «Український вибір – право народу» Віктор Медведчук, другий етап обміну полоненими може пройти за формулою «83 на 29».

Як відомо, 10 січня відбувся  новий раунд перемовин про звільнення українських заручників з полону ОРДЛО. Його анонсував президент Петро Порошенко.

Перший етап звільнення українських заручників відбувся 27 грудня 2017 року. Українська сторона передала бойовикам Донбасу 233 людей, а забрала 73 людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: