Гройсман нагородив колектив аеропорту «Львів»

52685

Премєр-міністр України відзначив якісну роботу та трудові досягнення працівників аеропорту «Львів», нагородивши колектив Подякою з нагоди річниці утворення Міністерства транспорту України.

Про це йдеться на Fcaebook-сторінці аеропорту  «Львів».

«Трудовому колективу Державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» за вагомий внесок у забезпечення розвитку авіаційного транспорту, високий професіоналізм та з нагоди 25-річчя утворення Міністерства транспорту України», – йдеться у тексті Подяки.

Нагадаємо, що серед основних досягнень аеропорту є збільшення кількості перевезених пасажирів у 2017 році на 46,3% та кількості рейсів – на 35%. Таким чином цьогоріч аеропорт подолав важливий рубіж та перевіз 1,08 млн пасажирів.
Також у 2017 році було розширено географію польотів та відкрито нові регулярні рейси з/до аеропорту Львова.

Так, авіакомпанія «WIZZ Air» відкрила регулярні рейси на Берлін та Вроцлав, «LOT Polish Airlines» – на Бидгощ та Познань, «ERNEST Airlines» – на Мілан, Неаполь та Венецію.

Окрім того, авіакомпанія «WIZZ Air» анонсувала відкриття у 2018 році нових регулярних рейсів до Гданська, Катовіце, Дортмунда та Лондона, «LOT Polish Airlines» – до Ольштина.

Авіакомпанія «Ernest Airlines» має намір збільшити частоту на вже існуючих напрямках з України до Італії та додати нові.

Компанія «Yanair» анонсувала відкриття довгоочікуваного напрямку до Грузії у аеропорт Батумі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: