Львівщина та Буковина спільно реалізовуватимуть проекти розвитку Карпатського регіону

4F0CDD43-C3C9-47FD-96D4-F28A04284520_cx0_cy2_cw0_w1023_r1_s
Фото: ua.krymr.com

Голова Львівської облради Олександр Ганущин і виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» Галина Литвин обговорили з очільником Чернівецької обласної ради Іваном Мунтяном спільні проекти на 2018 рік.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної ради.

Зазначається, що керівник представницької влади Буковинського краю поінформував гостей зі Львівщини про рішення Чернівецької обласної ради щодо вступу до складу АОМС «Єврорегіон Карпати – Україна».

Він наголосив на важливості об’єднання зусиль областей Карпатського регіону задля комплексного вирішення нагальних проблем гірських районів та пришвидшення євроінтеграційних процесів.

У свою чергу Олександр Ганущин привітав голову Чернівецької облради із вступом до «Єврорегіону Карпати – Україна». А також підтримав свого буковинського колегу в прагненні спільними зусиллями допомогти горянам подолати наявні соціально-економічні проблеми розвитку гірських територій.

Крім того, Олександр Ганущин запевнив Івана Мунтяна у цілковитій підтримці його прагнення ввести в експлуатацію пункти автомобільного пропуску на території Путильського району, а також міжнародних пунктів пропуску «Красноїльськ» та «Дяківці». «Разом ми маємо можливість реалізувати більше. Діємо спільно для розвитку Карпат», - резюмував очільник Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: