У Львові планують відремонтувати дві вулиці у центрі і площу

974063_original
Вулиця Братів Рогатинців

У Львові анонсували ремонтні роботи на вулицях Братів Рогатинців, Староєврейській та на площі Коліївщини.

Про це під час дискусії «Розвиток районів Львова: як зміниться центр міста», організованої медіа-хабом «Твоє місто», повідомив голова Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

У Львові планують провести ремонтні роботи на вулицях Братів Рогатинців, Староєврейській та на площі Коліївщини. За словами очільника Галицької РДА, минулого року розробили проекти для обох вулиць, однак, спочатку, найімовірніше, будуть ремонтувати Братів Рогатинців. Причина тому — великі витрати.

«Там планується повна заміна інженерних мереж, часткова заміна каналізаційних мереж, враховане освітлення, доступність для людей з особливими потребами, зручність поверхні для роверистів, — каже Андрій Зозуля. — Титульні списки ще формуються. Пізніше ми остаточно визначимося, чи це буде Староєврейська, чи Братів Рогатинців. Думаю, що остання, адже вона і візуально у набагато гіршому стані».

За словами керівниці управління охорони історичного середовища ЛМР Лілії Онищенко-Швець, під вулицею Братів Рогатинців проходить міський мур, відтак потрібно буде провести археологічні дослідження, на що підуть час і гроші.

Крім того, Лілія Онищенко-Швець зазначила, що буде доречним разом із цією вулицею відремонтувати і площу Коліївщини.

Нагадаємо, авторитетне британське видання The Telegraph включило Львів у список міст, які мають відвідати британці у 2018.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: