У США спортсмен перемагав у марафонах, ховаючись в туалеті

kelly-photo-1375x688

Після чергового кола бігун проводив сім хвилин в туалеті, а потім фінішував ще раз, нібито пробігши ще одне коло в півтора кілометра.

В Арізоні (США) організатори марафону дискваліфікували бігуна на ім'я Келлі Егню за те, що він шахрайським способом приписував собі результат. Про це йдеться на сторінці марафону Across the Years у Facebook, передає Корреспондент.

Як повідомляється, Егню після проходження чергового кола повертався на стартову лінію, проводив сім хвилин в біотуалеті, після чого фінішував ще раз і продовжував марафон, приписавши собі зайві півтора кілометра.

Дерек Мерфі, який розслідує порушення на марафонах, знайшов свідка, представника організації MCM timing, що фіксує результати бігунів.

«Коли Келлі закінчив коло, він перетнув фінішну лінію і зупинився. Він стояв, дивлячись на монітор на фініші, і вирушив в біотуалет. Майк був у наметах поруч з фінішем, де він міг спостерігати за Келлі. Майк стежив за ним десять хвилин. Він став свідком того, як Келлі провів сім хвилин в біотуалеті, потім вийшов звідти і перетнув фініш, позначивши коло, яке не пробігав...», - цитує Мерфі видання Runner's World.

Після того, як несумлінного бігуна викрили в шахрайстві, інші його результати теж були переглянуті, у тому числі за забіг в марафоні 2014-2015 року, коли він виграв 48-годинну гонку, подолавши 55 миль (88,5 кілометра), при цьому останні сім годин він не біг.

«Нам сумно бачити, що таке відбувається на заході, в основі якого лежать товариство між бігунами і підтримка найкращих виступів. Такого типу шахрайства наша організація не сприймає. На даному етапі Келлі буде відмовлено в участі в гонках, організованих Aravaipa Running», - йдеться в повідомленні на сторінці марафону.

Суть марафонів Across the Year - в подоланні дистанції за певний час. Переможцем вважається той, хто пробігає найбільшу дистанцію за 24,48, 72 години або шість днів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: