У Львові трамваї і тролейбуси обклеїли наліпками з фейковими QR-кодами

e1858801-2393-42e7-ab90-c75282de0142

Невідомі особи розповсюдили неправдиві наклейки для оплати проїзду у трамваях та тролейбусах міста.

Замість оплати за проїзд у електротранспорті львів'яни дізналися, як їсти банан 

Невідомі особи розповсюдили неправдиві наклейки для оплати проїзду у трамваях та тролейбусах міста, інформує прес-служба ЛМР.

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», невідомі особи розповсюдили неправдиві наклейки для оплати проїзду у трамваях та тролейбусах міста. У трамваях та тролейбусах Львова зловмисники розмістили наклейки, ззовні дуже схожі до офіційних наклейок від «ПриватБанку», з допомогою яких можна оплатити проїзд у громадському електротранспорті міста.

Як повідомив речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, у верхній частині наклейки зазначено «насолоджуйтесь проїздом при допомозі смартфону», після сканування якої пасажир потрапляє на сайт з анімованою картинкою із незрозумілим контекстом.

Керівник регіонального прес-офісу ПриватБанку Докія Кузьменко закликала львів'ян сканувати код для сплати лише спеціально призначеним для цього банківським додатком.

«Сьогодні чемні львів'яни, їдучі трамваєм на роботу, геть нічого не підозрювали і...  замість сплати проїзду раптово дізналися, як правильно їсти банан! Це сороміцьке жахіття трапилося у сихівському трамваї через неуважність самих пасажирів, адже відомо, що сканувати QR-код треба додатком Приват24, а не аби чим. Саме Приват24 гарантує вам списання коштів за проїзд і відсутність у вашому смартфоні таких "цікавих" відосиків від львівських соромітників», - повідомила Докія Кузьменко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: