Засудженому за хабар екс-секретарю Винниківської міськради пом'якшили вирок

f74dd6d78179_650x410

Суд дозволив замінити майже 3 роки колонії для екс-секретаря Винниківської міськради виправними роботами.

Дрогобицький міськрайонний суд замінив екс-секретарю Винниківської міськради невідбутих 2 роки та 9 місяців позбавлення волі більш м’яким покаранням – дворічними виправними роботами з відрахуванням 10% заробітку в дохід держави. Про це стало відомо ухвали суду від 28 грудня 2017 року, пишуть «Наші гроші. Львів».

Нагадаємо, у 2015 році суд визнав секретаря Винниківської міськради Ігоря Мойсеєнка та депутата, спеціаліста по управлінню земельними ресурсами цієї ж ради Віталія Кондратьєва в отриманні неправомірної вигоди – 8,8 тис. дол. за сприяння у виділенні земельної ділянки, винесення на сесію та прийняття такого рішення. З вироку відомо, що гроші передавали в одному з кабінетів колишньої фірми міського голови Винник Сергія Уварова – ПП БФ «Квартал-Плюс», зокрема, і через тодішнього директора фірми.

Ігоря Мойсенка засудили до 6,5 років позбавлення волі із 3-річною забороною обіймати посади, пов’язаних із виконанням організаційно-розпорядчих функцій та з конфіскацією всього належного йому майна. Апеляційний та Верховний суди залишили вирок в силі.

Тепер до Дрогобицького міськрайонного суду надійшло клопотання засудженого щодо заміни йому частини покарання виправними роботами. Клопотання підтримав прокурор. Як встановив суд, Мойсеєнко дотримувався вимог режиму, до дисциплінарної відповідальності притягувався тричі, водночас і тричі заохочувався за сумлінне ставлення до праці та зразкову поведінку. Він був працевлаштований допоміжним працівником в адміністративному корпусі установи і до роботи відносився сумлінно, «також залучався до благоустрою території установи». 26 липня 2017 року його перевели в дільницю соціальної реабілітації як такий, хто стає на шлях виправлення.

Суд вирішив, що екс-секретар ради «розкаявся та став на шлях виправлення», а тому вирішив клопотання задовольнити. Як стало відомо з ухвали, Мойсеєнко планує працевлаштуватись розпилювачем каменю (оброблення каменю) у приватного підприємця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: